De aller beste muligheter til å skape ditt nye kvalitetsliv

Urban idyll i Tromsø med magisk utsikt og et hjem for fremtiden. Vi ser frem til å dele reisen med deg. Salget er i gang - grip sjansen!

Urban idyll i Tromsø med magisk utsikt og et hjem for fremtiden. Vi ser frem til å dele reisen med deg. Salget er i gang - grip sjansen!

Størrelse
pris
fra 3 490 000,- til 11 990 000,-
2-roms til 5-roms
fra 59 til 190 kvm
Størrelse
pris
fra 2 750 000,-
til 10 150 000,-
2-roms til 6-roms
fra 47 til 153 kvm
Salget er i gang!
Salget er i gang!

Nyheter

Vi lanserer Bonord Deleie. Kjøp litt, få alt!

Mer. enn en bolig

De innholdsrike fellesarealene og møteplassene skal gjøre det lett å møtes, og lett å skape hyggelige naboskap. De gjør også at du klarer deg med mindre plass hjemme. Gjestehybel, treningsrom og mye mer!
ca. 350 kvm fellesløsninger
Krokensenteret
Coop Extra, frisør, gatekjøkken, kiosk
Kroken Kirke
Eurospar og Rema1000
Tomasjorda
8 min
UNN og UiT
Breivika
Skiløype
og alpinbakke
11 min
4 min
Langnes Handelspark
Giæverbukta
15 min
11 min
9 min
2 min
7 min
ved rådhuset
Tromsø sentrum
15 min
ALT. DU TRENGER I HVERDAGEN

Bonord
LEIE TIL EIE.

Trygt. boligbytte i våre nybyggprosjekter

Se hele din boligreise og les om Bonord-medlemmers unike boligbyttegaranti:
Trygt. boligbytte i våre nybygg-prosjekter
Øvre Kroken utvikles av Bonord, Nord-Norges største boligbyggelag med over 25.000 medlemmer. Å kjøpe en Bonord-bolig er både trygt og smart. Vi er med deg hele veien, fra et trygt salg av din eksisterende bolig, og videre etter du har flyttet inn i ditt nye hjem.

Er du medlem i Bonord eller et annet boligbyggelag i Storbyalliansen har du også en eksklusiv forkjøpsrett i Øvre Kroken.

Bonord-medlemskap som inngangsbillett

Bonordmedlemskap som inngansbillett
Øvre Kroken er et grønt symbolprosjekt for Bonord. Dette blir Nord-Norges første Breeam-sertifiserte boligprosjekt. Det stilles svært strenge miljøkrav både til byggeprosessen og til de ferdige boligene for å oppnå denne statusen.

GRØNT I ALT VI GJØR

På veggene vendt mot sør er det planlagt solcelleanlegg som vil gi bygget egenprodusert fornybar energi. Bra for klima og bra for lommeboken. Solceller og varmepumpe produserer varmt vann til oppvarming av energibrønner om sommeren som kan hentes ut om vinteren når behovet for oppvarming er størst, slik hjelper sesonglagring av energi i bergvarme deg til å holde strømregningen lav. I tillegg hjelper vannmåleren deg til å holde kontroll på den allerede lave energikostnaden. Vi legger selvsagt også opp til god tilgang til elbil- og elsykkel-ladere i hvert tun.

Flere og flere blir opptatt av sykkelparkering i boligprosjekter. Når sykkelen er lett tilgjengelig, er det lettere å ta den i bruk oftere. Folk vil sikre sykkelen sin best mulig mot tyveri. På Soltunet vil det være dedikert et innendørs rom som kan låses, for oppbevaring av din sykkel. Det finnes også utendørs sykkelparkering for gjester.

2-roms leiligheter med biler som kan deles.

Les alt om vår spesielle hilsen til førstegangskjøpere her.

Kunsten å elske Mennesker

Mohammed Ahamed Jama er blant de fremste profilene fra bydelen Kroken. For ham har det vært uaktuelt å etablere seg noen andre steder.
Folk i Kroken

Kunsten å elske Kroken

Knapt noen kjenner Kroken bedre enn Børre Sneltorp. Som prest har han besøkt flere hjem enn de fleste. Han har sett kjærlighet og fiendskap, og at sannhet og rykter ikke alltid stemmer overens.
Folk i Kroken

ØNSKER DU MER INFORMASJON OM ØVRE. KROKEN?

Hold deg oppdatert på alt som skjer i prosjektet. Som interessent vil du få et eksklusivt tilbud om et privat informasjonsmøte med megler. Registrer deg her:

Ved å sende inn gir jeg herved samtykke til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om dette prosjektet. Se personvernerklæring.

Instagram
Instagram
Se vår instagram her:
Inger Alette Eira
Marie Traasdahl Hansen
Eiendomsmegler MNEF
Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Ruth Norstrøm Angelsen
Direktør Eiendomsmegling
Øvre Kroken © 2023
Design: Riktig Spor