Øvre Kroken blir organisert som et borettslag tilknyttet med Bonord, med alle de fordelene dette fører med seg. Som kjøper får du tilbud om individuell nedbetaling av fellesgjeld, gunstig finansiering og avdragsfri periode og lang løpetid. Borettslaget vil også ha sikringsordning, forskutterte felleskostnader, vedlikeholdsplan, HMS-system og styrebistand.

Gode finansierings-løsninger

Lurer du på hva boligen din er verdt?
  • 55 års løpetid på fellesgjeld
  • 8 års avdragsfrihet på fellesgjeld
  • Grønne DNB-lån som gir gode betingelser, både for borettslaget og for ditt eget lån/innskudd. Vår klimasatsing kan altså gi deg lavere bokostnader allerede på lånet
  • Mulighet til å søke Bonord Deleie eller Bonord Leie til eie
SVÆRT god finansiering
Kjøper du bolig i Øvre Kroken, blir kjøpesummen delt i to: innskudd (egenfinansiering) og fellesgjeld (allerede finansiert med gode betingelser for borettslaget).

De første åtte årene får du avdragsfrihet på din del av fellesgjelden. Når avdragsfrihet utløper, er det 47 års nedbetalingstid på fellesgjeld.

For deg som er i etableringsfasen, kan det være gunstig å utsette nedbetalingen av fellesgjelden til inntekten er bedre.

For andre kan det være at man ønsker å frigjøre kapital.

For de med nok egenkapital til å betale ned fellesgjelden helt eller delvis vil det være IN-Ordning (Individuell nedbetaling).

PS! Visste du at Bonord-medlemmer kan få et nybyggfinansieringsbevis hos vår partner DNB? Dette er et finansieringsbevis som varer helt frem til overtakelse, altså vesentlig lengre enn vanlige finansieringsbevis. Du er med andre ord sikret finansiering av din nye bolig.

MELD DEG SOM INTERESSENT.

Salget i Soltunet trinn 2 er i gang. Få de siste nyhetene først ved å melde deg som interessent her:

Ved å sende inn gir jeg herved samtykke til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om dette prosjektet. Se personvernerklæring.

Ta kontakt
Marie Traasdahl Hansen
Mail:mth@garanti.no
Telefon:+47 480 64207
Eiendomsmegler MNEF
Øyvind Dypvik
Mail: od@bonord.no
Telefon: + 47 480 72476
Eiendomsmegler MNEF/Jurist
Ruth Norstrøm Angelsen
Mail:rn@bonord.no
Telefon:+47 982 59102
Direktør Eiendomsmegling
Øvre Kroken © 2023
Design: Riktig Spor