En bydel i utvikling og nærheten til naturen gir de aller beste muligheter til å skape ditt nye kvalitetsliv.

Kvalitetslivet i Øvre Kroken

Bydelen Kroken starter i fjæresteinene og strekker seg oppover forbi Malmvegen der bebyggelsen slutter og fjellet begynner. Øvre Kroken byr på Tromsøs aller heftigste utsikt med 180° fri utsikt fra Malangen i sør til Ringvassøy i nord. Tromsønaturen er så tett på at fjellet begynner bokstavelig talt rett utenfor døra.

Området ligger langs en av Tromsøs beste buss-gater med hyppige avganger til sentrum og universitetet. Det er en kort gåtur til både skoler, barnehager og Krokensenteret, og i tillegg vil det nye området få egen idrettshall, nærbutikk og barnehage. Vi er også bare et steinkast fra alpinsenteret i Kroken, inngjerdet hundepark og en kul terrengsykkelbane.

Det er flere enn Bonord som bygger og satser i vår nye bydel. Området er i en rivende utvikling og det er de nærmeste årene planlagt ca. 1 350 nye boliger i nærområdet.

Bonord skal oppgradere lysløypa allerede før byggestart. Alpinparken planlegger nye løyper, stolheis, sommer- og vinteraktiviteter og utvidet cafèområde. Coop Nord vil utvikle Krokensenteret. Og i front – Kroken og omegns bydelsråd som aktive og dyktige pådriveren for utviklingen av hele området.

Vår spådom er at de som kjøper i dette området nå, gjør en god investering. Det kommer til å vokse og gro i Kroken.

EN BYDEL I UTVIKLING

Kort vei til fritida

Øvre Kroken vil bli et ny bydel og et sted som folk føler stolthet og tilhørighet til. Vi håper og tror at dette blir et sted der folk trives enten de bor her, jobber her eller bare er på besøk. Her er våre 9 beste grunner til å velge å bo i Øvre Kroken:

gode grunner til å bo i Øvre kroken